Bestil tid i København

Spar penge på at booke en tid online


Når du booker tid hos os online og betaler depositum for den bestilte piercingtid,

Giver vi kr. 50,- i rabat.*****************************************************************************************


Vi yder livsvarig Garanti på dine farvede titaniumssmykker.

Gorlubb Piercing kan nu tilbyde farvning af dine gl. titaniums smykker. Uanset hvilken farve du ønsker inden for farveskalaen kan vi hjælpe dig med enten at genskabe farven på et slidt titaniumssmykke. Eller omfarve smykket til en helt ny farve. Vi tager kr. 60 for denne service.

Anodisering er den proces der skaber farve kombinationerne på Titaniumsmykkerne i vores butik. Anodisering er en elotrolytisk passivations proces som gør det muligt at kontrollere det naturlige oxide lag , som så er med til at bestemme, i hvilken farve Titaniumssmykket skal
fremstå.

**************************************************************************************
REKLAMATION


Vi yder 4 ugers Reklamation på udførte piercinger. Er du ikke tilfreds eller på anden måde har spørgsmål til det vi har lavet vil vi  hjælpe dig med problemet til du er tilfreds. Vi giver IKKE pengene tilbage for en piercing eller arreduktion men sørger for, i fald der skulle være tvivl, at pågældende piercing er 100 % i orden når vi sender dig herfra igen. For arreduktioner gælder der andre regler.

Vi minder om at der ved de fleste piercinger kan være hævelser i området som kan give indtryk af at en piercing ikke sidder lige. Vent derfor 14 dage før du endelig vurdere om din piercing sidder som den skal.