• Facebook
  • Instagram

Vi yder livsvarig Garanti på dine farvede titaniumssmykker

Gorlubb Piercing kan nu tilbyde farvning af dine gl. titaniums smykker. Uanset hvilken farve du ønsker inden for farveskalaen kan vi hjælpe dig med enten at genskabe farven på et slidt titaniumssmykke. Eller omfarve smykket til en helt ny farve. Vi tager kr. 60 for denne service.

Anodisering er den proces der skaber farve kombinationerne på Titaniumsmykkerne i vores butik. Anodisering er en elotrolytisk passivations proces som gør det muligt at kontrollere det naturlige oxide lag , som så er med til at bestemme, i hvilken farve Titaniumssmykket skal fremstå.


73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

E-mail nede indtil 1. oktober.

Grundet flytningen kan vi desværre ikke besvare e-mails før 1. oktober. Vi henviser i stedet til messenger via facebook, eller telefon.

Vi anbefaler at du bestiller tid !

Vi anbefaler at du bestiller tid da vi er meget travlt optaget med den længere og besværlige forretningsgang Corona situationen byder os. Vi skal følge reglerne som er givet ud fra regeringens side o

Vores priser er ikke inkluderet smykker.

Når du bestiller en piercing er smykket ikke inkluderet i prisen. Dette har vi  valgt da smykkevalget er individuelt og ofte vælges ud fra anatomi og forskellighed. 
 

Gorlubb Piercing | Gasværksvej 2, 1656 København V. | Telefon 33 25 29 26 | gorlubb@piercing.dk

gorlubb

piercing